Ngarep > Warta > Industri Warta

apa fitur utama mesin perakitan otomatis ing industri peralatan otomatis?

2021-08-21

Kanthi perkembangan ekonomi sosial sing terus-terusan, produksi skala industri pasar saya tambah akeh, panjaluk masarakat uga saya tambah, peralatan industri wis apik, lan akeh industri sing nggunakake peralatan otomatis.
1. Ingmesin Déwan otomatisperlu ditambahi lan dirating dening sawetara workstations. Kontroler lan unit ndhuwur digunakake kanggo ngontrol cara kontrol sing disebarake komputer sekunder, lan unit kasebut ngontrol panel operasi lan ndeteksi sistem weker fault kanggo nggawe kabeh sistem kontrol luwih lengkap.
 
2. Jalur produksi mesin perakitan otomatis digunakake kanggo transmisi asinkron langsung lan solusi posisi langsung. Mesin perakitan kanthi otomatis uga bisa dilengkapi multi-sumbu kanggo pangolahan simultan multi-sumbu, sing bisa ningkatake efisiensi produksi.
 
3. Miturut isi karya lan efisiensi produksi, struktur wit baris Déwan otomatis, struktur seri, proses produksi struktur podo.