Ngarep > Produk > Auto Parts Majelis otomatis Equipment

Auto Parts Majelis otomatis Equipment Produsen



Peralatan Majelis Otomatis Auto Parts iki dirancang lan diprodhuksi khusus kanggo industri bagean Auto.

Perusahaan kita DESHENG didegaké ing taun 2008, kita ngabdi marang industri otomatisasi sajrone 12+ taun. Iki minangka pabrikan teknologi dhuwur khusus kanggo nyedhiyakake solusi otomatisasi sing paling apik lan otomatisasi non-standar kanggo elektronik presisi, bagean otomotif, energi anyar, industri switchgear lan robotika.Pelanggan kita kalebu Marquardt, Siemens, CHINT, DELIXI, Panasonic, SRIL Electric, Longsheng Electric, DONGNAN, Havells lan perusahaan terkenal liyane.

Kita bisa ngatur mesin miturut produk lan syarat pelanggan.

Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global.



View as  
 
Mesin Majelis Pasang Pin Konektor Otomatis

Mesin Majelis Pasang Pin Konektor Otomatis

Mesin Majelis Pasang Pin Konektor Otomatis dirancang lan diprodhuksi khusus kanggo industri produksi konektor mobil. Mesin bisa entuk dipakani, mlengkung, ngrakit lan deteksi kanthi otomatis. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global. Desheng minangka produsen profesional Mesin Majelis Pasang Pin Konektor Otomatis. Keahlian profesional kita ing manufaktur Mesin Majelis Konektor Mobil Otomatis wis diasah sajrone 12+ taun kepungkur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Otomatis Automobile Konektor Pin Bending Majelis Mesin

Otomatis Automobile Konektor Pin Bending Majelis Mesin

Automobile Automobile Connector Pin Bending Assembly Machine dirancang khusus lan diprodhuksi kanggo industri produksi konektor mobil. Mesin bisa entuk dipakani, mlengkung, ngrakit lan deteksi kanthi otomatis. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global. Desheng minangka produsen profesional Mesin Majelis Konektor Mobil Otomatis. Keahlian profesional kita ing manufaktur Mesin Majelis Konektor Mobil Otomatis wis diasah sajrone 12+ taun kepungkur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Automobile Automobile Konektor Pin Mlengkung lan Lebokake Machine

Automobile Automobile Konektor Pin Mlengkung lan Lebokake Machine

Automobile Automobile Connector Pin Bending And Inserting Machine dirancang khusus lan diprodhuksi kanggo konektor Automobile. Mesin bisa entuk dipakani, mlengkung, ngrakit lan deteksi kanthi otomatis. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global. Desheng minangka produsen profesional Mesin Majelis Konektor Mobil Otomatis. Keahlian profesional kita ing manufaktur Mesin Majelis Konektor Mobil Otomatis wis diasah sajrone 12+ taun kepungkur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mesin Pasang Pin Konektor Otomotif Otomatis

Mesin Pasang Pin Konektor Otomotif Otomatis

Mesin Pasang Pin Konektor Otomotif Otomatis ditrapake kanggo area produksi switch rocker, kanggo entuk pakan, ngumpul lan deteksi kanthi otomatis. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global. Desheng minangka pabrikan profesional Rocker Switch Automatic Assembly Machine. Keahlian profesional ing manufaktur Mesin Majelis Otomatis Rocker Switch wis diasah sajrone 12+ taun kepungkur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Automotive Reversing Ngalih Assembly Line

Automotive Reversing Ngalih Assembly Line

Desheng minangka produsen profesional Automotive Reversing Switch Assembly Line. Keahlian profesional ing manufaktur Automotive Reversing Switch Assembly Line wis diasah sajrone 12+ taun kepungkur. Garis perakitan switch reversing otomotif iki dirancang khusus lan diprodhuksi kanggo industri switch otomotif. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Zhejiang Desheng Intelligent Equipment Tech. Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Auto Parts Majelis otomatis Equipment canggih ing China, Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus sing paling apik kanggo para pelanggan, welcome tuku kualitas dhuwur, maju lan paling anyar Auto Parts Majelis otomatis Equipment digawe ing China nganti Desheng.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept