Ngarep > Produk > Mesin Majelis Otomatis > Ngalih Tembok Mesin Majelis Otomatis > Mesin Majelis Ngalih Tembok Otomatis
Mesin Majelis Ngalih Tembok Otomatis

Mesin Majelis Ngalih Tembok Otomatis

Ngalih tembok mesin perakitan otomatis iki bisa ngumpulake saklar tembok kanthi otomatis. Mesin kasebut dikontrol dening PLC, nduweni fungsi deteksi otomatis, fungsi stop alarm otomatis, tes kontinuitas (on/mati) lan fungsi tes HV. Mesin iki bisa otomatis ngetang lan sampeyan bisa nyetel output ing layar tutul, iku gampang kanggo operate lan aman. Operasi stabil sing apik banget bisa nambah kapasitas produksi sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Deskripsi Produk

DESHENG (dszdh) didegaké ing taun 2008, iku Produsèn dhuwur-tech specialized ing ngrancang, ngembangaken lan Manufaktur selaras mesin Déwan otomatis lan solusi baris produksi otomatis kanggo ngalih perkakas soket, industri relay, industri perkakas kurang voltase, tliti electrical electronics, industri onderdil mobil lan produk kontrol industri energi anyar.

Kita minangka produsen profesional Mesin Majelis Ngalih Tembok Otomatis. Kita duwe luwih saka 15 taun R&D profesional lan pengalaman produksi ing Mesin Majelis Ngalih Tembok Otomatis. Ing ngisor iki minangka katrangan rinci babagan Mesin Majelis Ngalih Tembok Otomatis, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti produk kita. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan produk utawa duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kita.

Fungsi

(1) Sistem kontrol PLC, antarmuka HMI layar tutul. Pakan otomatis kanthi feeder mangkuk geter lan geter langsung. Déwan otomatis basis switch, terminal, kontak obah, plunger, spring, tombol utama, tombol ndhuwur lan bagean fungsi ngalih liyane. Lemak kanthi otomatis, tes otomatis lan ngurutake produk NG.

(2) Uji kesinambungan (uji On/Off). Tes resistensi tegangan dhuwur (tes HV). Tes sel beban.

(3) pancacahan otomatis lan setelan output.

(4) Mungkasi weker otomatis lan nampilake informasi sing ora normal ing layar demek.

(5) Operasi prasaja. Kinerja apik. Ngapikake efisiensi produksi sampeyan.

Spesifikasi

Jeneng mesin:

Ngalih tembok mesin perakitan otomatis

Kacepetan mesin:

20 ~ 30 pcs / min

Mesin OEE:

85%

Tekanan udara kerja:

0,5+-0,1 Mpa

sumber daya:

AC 220V/50Hz

Mode panganan:

Pakan mangkok geter

Merk bagean:

Panasonic,  MCGS,  SMC,  AirTAC,  Keyence,  Omron,  Misumi, lsp

ukuran:

Customized

Aplikasi

Mesin perakitan otomatis ngalih tembok iki ditrapake ing area produksi saklar listrik, kanggo nyadari pakan otomatis, ngumpul lan nguji saklar.

Babagan awake dhewe

DESHENG minangka pabrikan berteknologi tinggi kanthi teknologi manufaktur peralatan cerdas otomatis lan hak properti intelektual independen. Wiwit 2009, DESHENG wis nyedhiyakake akeh peralatan cerdas otomatis kanggo ngalih industri piranti soket, industri relay, industri peralatan voltase rendah, industri elektronik presisi, industri onderdil mobil lan produk kontrol industri energi anyar. Produk kita diekspor menyang kabeh Asia, Eropa, Afrika lan Amerika Selatan, lan wis entuk pangenalan lan kapercayan luwih saka 500 pelanggan. Pelanggan kita kalebu Marquardt, Siemens, Phoenix, CHINT, DELIXI, Nader, LEEDARSON, DONGNAN, BULL, HAVELLS lan perusahaan terkenal liyane.

DESHENG wis netepake standar manufaktur kanthi kerjasama karo pimpinan industri. Saka desain, struktur, pengadaan komponen kanggo perakitan lan testing, kita tansah tindakake standar ketat lan terus nambah.

Tim profesional kita setya ing R&D lan perbaikan struktur, mesin, teknologi proses lan kontrol. Kita bisa rapet karo sampeyan kanggo mesthekake yen saben generasi peralatan bisa nambah pengalaman nggunakake lan bali investasi.

DESHENG ngupaya dadi ahli lan panyedhiya layanan sing luar biasa ing bidang industri otomatisasi.

Yen sampeyan pengin nyadari produksi otomatis produk apa wae, aja ragu-ragu hubungi kita. Kita bakal ngatur lan nyedhiyakake mesin perakitan otomatis lan solusi sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing produksi mesin perakitan otomatis.

Proses Kerjasama
  • Evaluasi lan atur proposal adhedhasar conto, gambar, lan syarat teknis.

  • Customer konfirmasi proposal, lan kita nyedhiyani penawaran.

  • Mlebu kontrak

  • 3D modeling lan Manufaktur

  • Pangiriman, latihan lan layanan sawise-sales

Kasus Pelanggan

Pameran

Klien kita

Sertifikat

FAQ

1. Where is your company located?

- Kutha Yueqing, provinsi Zhejiang.

Alamat rinci:

ZHEJIANG DESHENG INTELLIGENT EQUIPMENT TECH CO., LTD.

No.222 Wei Wu Road, Yueqing Economic Development Zone, Yueqing City, Zhejiang Province, China 325600

Katharina Xu, Mobile:+86-15157717628, E-mail:dszdh06@163.com


2. Pira regane Mesin Majelis Ngalih Tembok Otomatis iki? Mangga wenehi kutipan.

- Mesin wis disesuaikan, kita kudu ngevaluasi produk sampeyan sadurunge bisa menehi penawaran.


3. Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?

- Mangga nyedhiyakake conto fisik, gambar 2D 3D, syarat teknis (kapasitas produksi, syarat penampilan ...).

Sawise nampa informasi kasebut, kita bakal ngevaluasi produk kasebut lan menehi proposal sajrone seminggu. Sawise konfirmasi, kita bakal ngirim kutipan.


4. Apa wektu pangiriman?

- Butuh 60-90 dina kerja.


5. Carane akeh bahan trialing sampeyan perlu kanggo testing mesin?

- Biasane kita kudu 3000-5000 pcs komponen kanggo testing mesin. Kanggo njamin operasi mesin sing stabil, kita butuh bahan sing cukup kanggo nguji mesin kanthi lengkap. Sawise testing rampung, kita bakal ngirim bali kabeh bahan karo mesin kanggo sampeyan.


6. Apa babar pisan kanggo peralatan?

- Garansi siji taun sawise pangiriman. (Ora kalebu suku cadang)


7. Kepiye babagan layanan sawise dodolan?

- Biasane sampeyan bisa mbukak mesin kanthi gampang miturut pandhuan lan pandhuan video. Yen sampeyan duwe masalah, sampeyan bisa ngubungi kita sawayah-wayah, lan kita bakal nyambung menyang mesin kanggo mriksa masalah kasebut lan mbantu sampeyan ngatasi.

Kita duwe pengalaman ing layanan sawise-sales jaban rangkah, lan kabeh biaya sawise-sales jaban rangkah kudu ditanggung dening customer dhewe.

Kirim Pitakonan

Hot Tags: Mesin Majelis Ngalih Tembok Otomatis, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, Lanjut, Kualitas Tinggi, Paling Anyar, Kualitas, Rega, Kutipan

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept