Ngarep > Produk > Soket & Plug Peralatan Majelis Otomatis

Soket & Plug Peralatan Majelis Otomatis Produsen

DESHENG punika a Produsèn dhuwur-tech karo peralatan cerdas otomatis majeng teknologi manufaktur lan hak properti intelektual independen.


Wiwit 2009, DESHENG wis nyedhiyakake akeh peralatan cerdas otomatis kanggo industri industri kontrol kayata piranti soket switch, alat listrik, presisi electronics, auto parts lan industri energi anyar. Pelanggan kita kalebu Marquardt, Siemens, CHINT, DELIXI, Panasonic, SRIL Electric, Longsheng Electric, DONGNAN, Havells lan misuwur liyane perusahaan.


DESHENG wis standar manufaktur ditetepake kanthi kerjasama karo pimpinan industri. saka desain, struktur, pengadaan komponen kanggo Déwan lan testing, kita tansah tindakake standar ketat, lan terus nambah.

Riset lan kemampuan pangembangan minangka salah sawijining sumber daya sing paling penting sing diwenehake kowe. DESHENG wis entuk luwih saka 20 paten penemuan lan model sarana paten saben taun. Tim profesional kita setya R & D lan perbaikan struktur, mesin, teknologi proses lan kontrol. Kita kerja rapet karo sampeyan kanggo mesthekake yen saben generasi peralatan bisa njaluk nggunakake pengalaman lan investasi bali.


DESHENG ngupaya dadi panyedhiya layanan sing ahli lan pinunjul ing bidang otomasi industri.


Desheng minangka pabrikan profesional Peralatan Majelis Otomatis Socket & Plug. Bisa uga ana akeh produsen Peralatan Majelis Otomatis Soket & Plug, nanging ora kabeh produsen Peralatan Majelis Otomatis Soket & Plug padha. Keahlian profesional kita ing manufaktur Socket & Plug Automatic Assembly Equipment wis diasah sajrone 12+ taun kepungkur.


View as  
 
Mesin Majelis Otomatis Soket Loro Lubang

Mesin Majelis Otomatis Soket Loro Lubang

Mesin perakitan otomatis soket rong bolongan iki dirancang khusus lan diprodhuksi kanggo area produksi soket. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita bisa ngatur mesin otomatis miturut produk lan syarat pelanggan. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mesin Majelis Otomatis Two Pin Plug

Mesin Majelis Otomatis Two Pin Plug

Mesin perakitan otomatis plug loro pin iki dirancang khusus lan diprodhuksi kanggo industri plug listrik. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita bisa ngatur mesin miturut produk lan syarat pelanggan. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Two Plug Socket Mesin Majelis Otomatis

Two Plug Socket Mesin Majelis Otomatis

Mesin perakitan otomatis soket loro iki dirancang khusus lan diprodhuksi kanggo area produksi soket. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita bisa ngatur mesin miturut produk lan syarat pelanggan. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global.

Waca liyaneKirim Pitakonan
3 (Telung) Pin Plug Mesin Majelis Otomatis

3 (Telung) Pin Plug Mesin Majelis Otomatis

Mesin Majelis Otomatis 3 (Telu) Pin Plug iki dirancang lan diprodhuksi khusus kanggo industri plug listrik. Perusahaan kita DESHENG didegaké ing taun 2008, kita ngabdi marang industri otomatisasi sajrone 12+ taun. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi sing duwe spesialisasi nyedhiyakake solusi otomatisasi sing paling apik lan otomatisasi non-standar kanggo elektronik presisi, bagean otomotif, energi anyar, industri switchgear lan robotika. Kita bisa ngatur mesin miturut produk lan syarat pelanggan. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Telung Lubang Soket Mesin Majelis Otomatis

Telung Lubang Soket Mesin Majelis Otomatis

Desheng minangka pabrikan profesional Mesin Majelis Otomatis Telung Lubang Soket. Keahlian profesional ing manufaktur Mesin Majelis Otomatis Telung Lubang Soket wis diasah sajrone 12+ taun kepungkur. Mesin perakitan otomatis soket telung bolongan iki dirancang khusus lan diprodhuksi kanggo area produksi soket. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita bisa ngatur mesin miturut produk lan syarat pelanggan. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mesin Majelis Otomatis Telung Lubang Soket (Brazil)

Mesin Majelis Otomatis Telung Lubang Soket (Brazil)

Mesin Majelis Otomatis Telung Lubang Soket (Brazil) iki dirancang lan diprodhuksi khusus kanggo area produksi soket. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita bisa ngatur mesin miturut produk lan syarat pelanggan. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Zhejiang Desheng Intelligent Equipment Tech. Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Soket & Plug Peralatan Majelis Otomatis canggih ing China, Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus sing paling apik kanggo para pelanggan, welcome tuku kualitas dhuwur, maju lan paling anyar Soket & Plug Peralatan Majelis Otomatis digawe ing China nganti Desheng.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept