Ngarep > Produk > Otomatis Majelis Peralatan > Plug otomatis Mesin Déwan > Mesin Perakitan Otomatis Plug Loro
Mesin Perakitan Otomatis Plug Loro
  • Mesin Perakitan Otomatis Plug LoroMesin Perakitan Otomatis Plug Loro

Mesin Perakitan Otomatis Plug Loro

Mesin perakitan otomatis plug plug loro iki dirancang khusus lan diproduksi kanggo industri plug listrik. Kita minangka pabrik teknologi tinggi sing nyedhiyakake industri otomatis sajrone 12+ taun. Kita bisa ngatur mesin kasebut miturut produk lan persyaratane pelanggan. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi lan layanan luar biasa kanggo para pelanggan global.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Mesin Perakitan Otomatis Plug Loro


1. Deskripsi ikiMesin Perakitan Otomatis Plug Loro


Mesin perakitan otomatis loro plug iki bisa entuk dipakani, dirakit lan dites kanthi otomatis.

Perusahaan kita wis bekerjasama karo akeh perusahaan terkenal, kayata CHINT, DELIXI, Panasonic, Siemens, Marquardt, Havells, Salzer, lan perusahaan terkenal liyane. Produk lan layanan duwe pangenalan lan kepercayaan luwih saka 500 pelanggan. DESHENG ngupayakake dadi ahli lan penyedia layanan hebat ing industri otomasi.

 

2.Parameter(Spesifikasiï¼ ‰ikiMesin Perakitan Otomatis Plug Loro

Produktivitas:

20 pcs / min

Tekanan kerja:

0,7 Mpa

Pasokan listrik:

AC 220V / 50Hz

Mode panganan:

Panganan mangkok getaran

Ukuran:

Disesuaikan

Bobot:

Disesuaikan

 

3.Fitur Fitur lan AplikasiikiMesin Perakitan Otomatis Plug Loro


Mesin perakitan otomatis plug twopin iki dirancang khusus lan diproduksi kanggo industri listrik.

 

4. RincianikiMesin Perakitan Otomatis Plug Loro


1) Sistem kontrol PLC.

2) Panganan kanthi otomatis lan assemblingof omah, pin, spring lan bagean liyane kanthi otomatis. Miwiti / mandheg kanthi otomatis nalika ana materi (utawa ora ana materi) sing dideteksi. Setelan output pancacahan otomatis.

3) Ndeteksi bagean bagean, produk sing apik lan produk NG bakal dibongkar kanthi kapisah.

4) Kabeh bagean baja ing mesin kasebut dilapisi krom, kabeh bagean aluminium anaodhe.

5) Layar tutul, operasi lan keamanan sing gampang.

6) Kanthi otomatis nguwatirake yen ora mateni lan nglaporake informasi sing ora normal.




Ngirim, Pengiriman lan Layanan


FAQ


1. P: Apa sampeyan duwe Katalog?
A: Nggih. Sampeyan bisa mindhai kode QR ing homepage situs web resmi lan download Katalog E. Utawa ninggalake email sampeyan. Bakal dikirim menyang sampeyan liwat email.

2. P: Kepiye babagan jaminan kualitas sampeyan?
A: Kanggo kabeh produk, kita duwe laporan tes kualitas lan sertifikat produk, yen ana barang sing ilang amarga kita bakal menehi ganti rugi.

3. P: Apa sampeyan nyedhiyakake suku cadang gratis?
A: Kita nyedhiyakake alat ganti gratis sing gegandhengan karo peralatan.

4. P: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Biasane sajrone 65 dina.

5. P: Apa MOQ sampeyan?
A: â ‰ ¥ 1 PC



Warta Paling Anyar

  • 2019.12.17

    Apa sing paling penting ing desain otomatisasi non-standar?

  • 2019.12.17

    Program dobel layanan, sepuluh inisiatif

  • 2019.12.17

    Desain lan syarat dhasar teleskop ......

Hot Tags: Mesin Perakitan Otomatis Loro Plug, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Tiongkok, Disesuaikan, Lanjutan, Kualitas Tinggi, Paling Anyar, Kualitas, Regane, Quotation

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.