Ngarep > Produk > Mesin Otomatis sing Disesuaikan

Mesin Otomatis sing Disesuaikan



DESHENG minangka pabrik teknologi tinggi sing dikhususake kanggo industri otomatisasi suwene 12+ taun. Kita bisa ngatur mesin otomatis miturut produk lan syarat pelanggan.

Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik banget lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global.


View as  
 
Universal Transfer Ngalih otomatis Majelis Line

Universal Transfer Ngalih otomatis Majelis Line

This Universal Transfer Switch Automatic Assembly Line can replace manual work. It can greatly improve the production efficiency and quality. We are a high-tech factory devoted ourselves to automation industry for 12+ years. We are striving to provide excellent automation solutions and outstanding service for global customers. Our customers include CHINT, DELIXI, Schneider, Panasonic, Siemens, Marquardt, Havells and other famous enterprises. Desheng is a professional automation manufacturer of automatic assembly machines.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mesin Pengepakan Inspeksi CCD

Mesin Pengepakan Inspeksi CCD

Mesin Pengepakan Inspeksi CCD iki bisa ngganti karya manual. Ningkatake efisiensi produksi lan kualitas. Kita minangka pabrik teknologi tinggi sing nyedhiyakake industri otomotif sajrone 12+ taun. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik banget lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global. Pelanggan kalebu CHINT, DELIXI, Schneider, Panasonic, Siemens, Marquardt, Havells lan perusahaan terkenal liyane. Desheng minangka pabrikan profesional mesin otomatis.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mesin Las Sel Baterai Surya kanthi Otomatis

Mesin Las Sel Baterai Surya kanthi Otomatis

Mesin Las Sel Baterai Surya Kanthi Iki dirancang khusus lan diproduksi kanggo industri baterai surya. Produksi mekanik otomatis ngganti operasi manual. Kita minangka pabrik teknologi tinggi sing nyedhiyakake industri otomatis sajrone 12+ taun. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik banget lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global. Desheng minangka produsen mesin otomatis profesional.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Zhejiang Desheng Intelligent Equipment Tech. Co, Ltd minangka salah sawijining produsen lan kata kunci sing luwih maju ing China, Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus sing paling disenengi para pelanggan, "sambutan tuku kualitas tembung paling anyar, maju lan paling anyar sing digawe ing China menyang Desheng .