Ngarep > Kabar > FAQ

FAQ

Q
Apa sampeyan duwe E-katalog?
A
Sadurunge:Fitur mesin perakitan soket otomatis
Q
Apa sampeyan duwe conto pelanggan sing sukses?
A
mesthi. Kaping pisanan, kita kudu njupuk conto produk lan gambar produk. Sawise nganalisa produk, kita bakal menehi penawaran.
Q
Apa sampeyan duwe E-katalog?
A
ya wis. Sampeyan bisa mindhai kode QR ing homepage situs web resmi lan download E-katalog. Utawa ninggalake email sampeyan. Kita bakal ngirim menyang email.
Q
Apa sampeyan bisa menehi kutipan?
A
mesthi. Kaping pisanan, kita kudu njupuk conto produk lan gambar produk. Sawise nganalisa produk, kita bakal menehi penawaran.
Q
Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A
Biasane ing 65 dina.
Q
Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A
Kita minangka produsen berteknologi tinggi sing nyedhiyakake industri otomatisasi sajrone 10+ taun.
Q
Apa MOQ sampeyan?
A
≥ 1 PC
Q
Apa sampeyan nyedhiyakake suku cadang gratis?
A
We nyedhiyani free spare parts karo peralatan.
Q
Ing endi pabrik sampeyan?
A
Alamat perusahaan kita yaiku: No-222 Wei Wu Road, Zona Pembangunan Ekonomi, Kutha Yueqing, Provinsi Zhejiang, China. 325600
Q
Carane adoh pabrik sampeyan saka bandara?
A
Butuh siji jam kanggo drive saka Wenzhou Yongqiang Airport kanggo pabrik kita.
Q
Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata saka peralatan kasebut?
A
ya wis. Email utawa WeChat kita, sampeyan bisa njaluk akèh foto rinci nyata saka peralatan.
Q
Apa sampeyan duwe agen ing negara kita?
A
Ora. Nganti saiki, kita ora duwe agen ing luar negeri.
Q
Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kaya ngono?
A
Perusahaan kita DESHENG didegaké ing taun 2008, kita ngabdi marang industri otomatisasi sajrone 10+ taun. Iku perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine nyedhiyakake solusi otomatisasi sing paling apik lan otomatisasi non-standar kanggo elektronik presisi, bagean otomotif, energi anyar, industri switchgear lan ......
Q
Kepiye cara ngemas peralatan?
A
Packing: ekspor kasus kayu standar.
Q
Suwene wektu sampeyan nyedhiyakake opsi ngrancang kanggo kita?
A
Sadurunge ngrancang proyek, kita kudu njupuk conto produk pelanggan lan ngerti syarat teknis pelanggan. Biasane butuh 3-5 dina kanggo nyedhiyakake pilihan desain.
Q
Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing Guangzhou?
A
ya wis.
Q
Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nuduhake produk sampeyan?
A
ya wis. Kita bakal melu ing pameran automation related ing China lan luar negeri saben taun. Kita nuduhake produk paling anyar kanggo pelanggan liwat pameran, lan nggawe komunikasi luwih lengkap karo pelanggan. Sampeyan bisa sinau babagan informasi booth liwat pusat konsultasi ing ......
Q
Apa sampeyan bisa ngirim staf kanggo nginstal peralatan kanggo kita?
A
ya wis. Biasane, nalika peralatan teka ing pabrik pelanggan, staf kita uga bakal teka ing pabrik pelanggan kanggo nginstal lan komisi peralatan kasebut.
Q
Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?
A
ya wis.
Q
Apa peralatan bisa diinstal ing cuaca panas?
A
ya wis.
<>
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept