Hubungi Kita

Zhejiang Desheng Intelligent Equipment Tech Co., Ltd.

Alamat: No-222 Wei Wu Road, Zona Pembangunan Ekonomi, Kutha Yueqing, Provinsi Zhejiang, China.

Nomer Kode: 325600

Fax: + 86-577-61555152

Mobile/WhatsApp/WeChat:+86-15157717628

E-mail:dszdh06@163.com

situs web:www.dszdh-automation.comwww.dszdh.com

Kirimi Inquiry Panjenengan

Klompok Pelanggan

Akeh Pelanggan Wis Kerjasama Kanthi Kita Kanggo Akeh Taun. Kita Saling Mendukung, Kerja Sama Tulus Lan Ngatasi Masalah kanthi Aktif. Kita Bakal Mbangun Kemitraan Tutup Jangka Panjang.

  • SIEMENS
  • BENYI
  • JIABEN
  • SONGRI
  • Phoenix
  • Lidashin
  • panasonic
  • Xindar Electric
  • HF
  • NIPA
  • HAVELLS
  • Rayleigh group

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept