Babagan Desheng


DESHENG minangka pabrikan berteknologi tinggi kanthi majengperalatan cerdas otomatisteknologi manufaktur lan hak properti intelektual independen. Wiwit 2009, DESHENG wis nyedhiyakake akeh peralatan cerdas otomatis kanggo ngalih industri piranti soket, industri relay, industri peralatan voltase rendah, industri elektronik presisi, industri onderdil mobil lan produk kontrol industri energi anyar. Produk kita diekspor menyang kabeh Asia, Eropa, Afrika lan Amerika Selatan, lan wis entuk pangenalan lan kapercayan luwih saka 500 pelanggan. Pelanggan kita kalebu Marquardt, Siemens, Phoenix, CHINT, DELIXI, Nader, LEEDARSON, DONGNAN, BULL, HAVELLS lan perusahaan terkenal liyane.

DESHENG wis netepake standar manufaktur kanthi kerjasama karo pimpinan industri. Saka desain, struktur, pengadaan komponen kanggo perakitan lan testing, kita tansah tindakake standar ketat lan terus nambah.

Tim profesional kita setya ing R&D lan perbaikan struktur, mesin, teknologi proses lan kontrol. Kita bisa rapet karo sampeyan kanggo mesthekake yen saben generasi peralatan bisa nambah pengalaman nggunakake lan bali investasi.

Ndeleng liyane +
100
100+

Tim riset lan pangembangan profesional

1000
3000+

Riset lan pangembangan proyek

500
500+

Pelanggan koperasi

0
20+

Bangsa dagang

Babagan awake dhewe

DESHENG minangka pabrikan berteknologi tinggi kanthi teknologi manufaktur peralatan cerdas otomatis lan hak properti intelektual independen. Wiwit 2009, DESHENG wis nyedhiyakake akeh peralatan cerdas otomatis kanggo ngalih industri piranti soket, industri relay, industri peralatan voltase rendah, industri elektronik presisi, industri onderdil mobil lan produk kontrol industri energi anyar. Produk kita diekspor menyang kabeh Asia, Eropa, Afrika lan Amerika Kidul, lan wis entuk pangenalan lan kapercayan luwih saka 500 pelanggan. Pelanggan kita kalebu Marquardt, Siemens, Panasonic, CHINT, DELIXI, Nader, SRIL Electric, Longsheng Electric, DONGNAN, Havells lan perusahaan terkenal liyane.

Kirim Pitakonan

Zhejiang Desheng Intelligent Equipment Tech Co., Ltd.

Alamat: No-222 Wei Wu Road, Zona Pembangunan Ekonomi, Kutha Yueqing, Provinsi Zhejiang, China.

Nomer Kode: 325600

Fax: + 86-577-61555152

Mobile/WhatsApp/WeChat:+86-15157717628

E-mail:dszdh06@163.com

situs web:www.dszdh-automation.comwww.dszdh.com

Kirimi Inquiry Panjenengan

Klompok Pelanggan

Akeh Pelanggan Wis Kerjasama Kanthi Kita Kanggo Akeh Taun. Kita Saling Mendukung, Kerja Sama Tulus Lan Ngatasi Masalah kanthi Aktif. Kita Bakal Mbangun Kemitraan Tutup Jangka Panjang.

  • SIEMENS
  • BENYI
  • JIABEN
  • SONGRI
  • Phoenix
  • Lidashin
  • panasonic
  • Xindar Electric
  • HF
  • NIPA
  • HAVELLS
  • Rayleigh group

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept