Ngarep > Kabar > Warta Industri

Desain lan syarat dhasar boom teleskopik kanggo perakitan otomatis

2019-12-18

Lengan teleskopik manipulator perakitan otomatis dirancang. Piring ngisor dipasang ing lengen gedhe, lan flange ngarep dipasang kanggo ngrampungake tumindak teleskopik linear.


(1) syarat fungsional saka lengen teleskopik manipulator mesin perakitan otomatis

Lengen teleskopik Manipulator dipasang ing lengen ngangkat, mburi ngarep instalasi piranti clamping, miturut instruksi sistem kontrol, kanggo ngrampungake karya tranmisi otomatis workpiece. Peregangan dadi lancar lan fleksibel, gerakan cepet, posisi sing akurat, koordinasi kerja.


(2) syarat adaptasi saka lengen teleskopik manipulator mesin Déwan otomatis

Kanggo nggampangake imbuhan, kanggo ngganti ukuran workpiece beda syarat, wiwitan lan pungkasan posisi kanggo nggampangake imbuhan, syarat kanggo nyetel mekanisme posisi luwes. Kanggo ngontrol gaya inersia lan nyuda pengaruh gerakan, ukuran daya kudu bisa adaptasi karo ukuran beban. Contone, motor stepper bisa ngganti kacepetan gerakan liwat desain program, lan motor torsi bisa ngganti ukuran torsi pamblokiran kanthi nyetel voltase apa, supaya minangka kanggo entuk syarat karya stabil, tumindak cepet lan posisi akurat.


(3) syarat linuwih saka lengen teleskopik manipulator saka mesin Déwan otomatis

Reliabilitas nuduhake kemungkinan produk bisa ngrampungake fungsi sing ditemtokake ing umur layanan sing wis ditemtokake ing kahanan kerja sing ditemtokake.
Manipulator industri bisa kanthi otomatis ngrampungake karya sing dijadwalake, digunakake ing jalur produksi otomatis, mula manipulator kudu bisa dipercaya. Analisis linuwih ditindakake ing wektu desain.


(4) syarat urip manipulator teleskopik lengen mesin Déwan otomatis

Urip produk minangka wektu kerja sing terus-terusan sajrone kinerja produk rusak sajrone kisaran sing diidini amarga rusak lan rusak sajrone panggunaan normal lan ora mbutuhake perbaikan. Desain kudu nimbang kanggo njupuk langkah-langkah kanggo nyuda gesekan lan nyandhang, kayata: milih bahan tahan nyandhang, njupuk ngukur lubrication, desain cukup saka wangun bagean. Amarga bagean-bagean angel kanggo ngrancang urip sing padha, mula gampang kanggo nyandhang bagean kanggo nggampangake panggantos.


(5) manipulator mesin perakitan otomatis syarat ekonomi lengen teleskopik

Ekonomi produk lan peralatan mekanik kalebu ekonomi desain, manufaktur lan panggunaan. Biaya manufaktur produk mekanik ing biaya materi, biaya pangolahan duwe proporsi gedhe, desain kudu menehi perhatian lengkap. Gagasan desain dhasar sing dipelajari sajrone desain mekanik digabungake ing desain kasebut.


(6) syarat ergonomis kanggo lengen teleskopik manipulator mesin perakitan otomatis

Ergonomi uga disebut estetika teknis, kalebu operasi sing trep lan nyenengake, pangaturan efektif, cahya moderat, tampilan sing cetha, wangun sing apik, warna sing harmonis, pangopènan sing gampang lan liya-liyane. Desain iki kudu nimbang desain wangun, desain saben link imbuhan kanggo nggampangake awak manungsa dadi cedhak, nggunakake pribadi trep.


(7) syarat kanggo pangayoman safety lan weker otomatis manipulator lengen teleskopik mesin Déwan otomatis

Miturut syarat kode, kanggo njupuk langkah protèktif cocok kanggo njamin safety pribadi saka operator, kang perlu kanggo desain sembarang. Ing desain program kudu nimbang gangguan karya dadakan disebabake fault, kayata mekanisme macet, workpiece ora ing Panggonan, Gagal daya dadakan, kanggo nyetel piranti weker.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept