Ngarep > Produk > Mesin Majelis Otomatis

Mesin Majelis Otomatis Produsen

DESHENG minangka pabrikan berteknologi tinggi kanthi cerdas otomatis majengteknologi manufaktur peralatan lan properti intelektual independen hak. Wiwit 2009, DESHENG wis nyedhiyakake akeh cerdas otomatis peralatan kanggo ngalih industri perkakas soket, industri relay, kurang voltase industri perkakas, industri elektronik tliti, industri onderdil mobil lan anyar produk kontrol industri energi. Produk kita diekspor menyang kabeh Asia, Eropah, Afrika lan Amérika Kidul, lan wis menangaké pangenalan lan kapercayan saka luwih saka 500 pelanggan. Pelanggan kita kalebu Marquardt, Siemens, Phoenix, CHINT, DELIXI, Nader,LEEDARSON,DONGNAN,BULUNG, HAVELSlan perusahaan misuwur liyane.

DESHENG wis netepake standar manufaktur kanthi kerjasama pimpinan industri. Saka desain, struktur, pengadaan komponen kanggo Déwan lan testing, kita tansah tindakake standar ketat lan terus nambah.

Desheng entuk luwih saka 20 paten penemuan lan paten model sarana saben taun. Tim profesional kita setya R&D lan perbaikan struktur, mesin, teknologi proses lan kontrol. We bisa rapet karo sampeyan kanggo mesthekake yen saben generasi peralatan bisa nambah pengalaman nggunakake lan bali investasi.

DESHENG ngupayakake dadi ahli lan panyedhiya layanan sing luar biasa ing bidang industri otomatisasi.

Yen sampeyan pengin nggawe produksi otomatis produk apa wae, aja ragu-ragu hubungi kita. Kita bakal ngatur lan nyedhiyakake mesin perakitan otomatis lan solusi sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing produksi mesin perakitan otomatis.

View as  
 
Mesin Majelis Ngalih Tembok Otomatis

Mesin Majelis Ngalih Tembok Otomatis

Ngalih tembok mesin perakitan otomatis iki bisa ngumpulake saklar tembok kanthi otomatis. Mesin kasebut dikontrol dening PLC, nduweni fungsi deteksi otomatis, fungsi stop alarm otomatis, tes kontinuitas (on/mati) lan fungsi tes HV. Mesin iki bisa otomatis ngetang lan sampeyan bisa nyetel output ing layar tutul, iku gampang kanggo operate lan aman. Operasi stabil sing apik banget bisa nambah kapasitas produksi sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Ngalih Tembok Mesin Majelis Otomatis

Ngalih Tembok Mesin Majelis Otomatis

Desheng minangka pabrikan profesional Mesin Majelis Otomatis Ngalih Tembok. Keahlian profesional ing manufaktur Wall Switch Automatic Assembly Machine wis diasah sajrone 12+ taun kepungkur. Wall switch mesin Déwan otomatis dirancang khusus lan diprodhuksi kanggo industri ngalih. Déwan mekanik otomatis ngganti operasi manual. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Ngalih Backseat Mesin Majelis Otomatis

Ngalih Backseat Mesin Majelis Otomatis

Desheng minangka pabrikan profesional Ngalih Mesin Majelis Otomatis Backseat. Keahlian profesional ing manufaktur Mesin Majelis Otomatis Ngalih Backseat wis diasah sajrone 12+ taun kepungkur. Mesin perakitan otomatis kursi mburi iki dirancang khusus lan diprodhuksi kanggo industri ngalih. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Ngalih Mesin Majelis Otomatis

Ngalih Mesin Majelis Otomatis

Desheng minangka produsen profesional Ngalih Mesin Majelis Otomatis. Keahlian profesional ing manufaktur Mesin Majelis Otomatis Switch wis diasah sajrone 12+ taun kepungkur. Ngalih seri mesin perakitan otomatis dirancang lan diprodhuksi kanggo industri ngalih. Ngalih mesin perakitan otomatis otomatis nginstal pilar, springboard, goyang, spring, tombol, Ngalih ing deteksi lan fungsi eliminasi apik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
3 Pins Rocker Ngalih Kanthi Lamp Machine Majelis otomatis

3 Pins Rocker Ngalih Kanthi Lamp Machine Majelis otomatis

3 Pins Rocker Switch Kanthi Lampu Mesin Majelis Otomatis ditrapake kanggo area produksi switch rocker. Mesin iki bisa entuk pakan bahan, ngumpul lan deteksi kanthi otomatis. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global. Desheng minangka produsen profesional 3 Pin Rocker Switch Kanthi Mesin Majelis Otomatis Lampu. Keahlian profesional kita ing manufaktur Mesin Majelis Otomatis wis diasah sajrone 12+ taun kepungkur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Ngalih Rocker Kanthi Mesin Majelis Otomatis Cahya

Ngalih Rocker Kanthi Mesin Majelis Otomatis Cahya

Rocker Switch Kanthi Mesin Majelis Otomatis Cahya ditrapake kanggo area produksi saklar rocker, kanggo entuk pakan, ngumpul lan deteksi kanthi otomatis. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global. Desheng minangka produsen profesional Rocker Switch Kanthi Mesin Majelis Otomatis Cahya. Keahlian profesional ing manufaktur Rocker Switch Kanthi Mesin Majelis Otomatis Cahya wis diasah sajrone 12+ taun kepungkur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Zhejiang Desheng Intelligent Equipment Tech. Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Mesin Majelis Otomatis canggih ing China, Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus sing paling apik kanggo para pelanggan, welcome tuku kualitas dhuwur, maju lan paling anyar Mesin Majelis Otomatis digawe ing China nganti Desheng.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept