Ngarep > Kabar > Warta Perusahaan

Rapat Ringkasan Tahunan Desheng 2020

2022-05-10




Rapat Ringkasan Tahunan Desheng 2020

Ing Januari 2021, Desheng nganakake rapat ringkesan internal babagan karyane ing 2020.
2020 minangka taun khusus, nanging kita isih bisa nggayuh target dodolan taunan lan ngluwihi 16%, sing minangka asil usaha bareng saben anggota Desheng. Ing wektu sing padha, kita uga wis ngrumusake rencana kerja kanggo 2021 lan nggawe rencana kanggo pangembanganDeshenging limang taun sabanjuré.



Deshenglagi usaha dadi panyedhiya layanan sing ahli lan pinunjul ing bidang otomasi industri.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept