Ngarep > Kabar > Warta Perusahaan

Desheng Mesin Topeng N95 Otomatis Lengkap Dikirim menyang Inggris

2022-05-10







Desheng garis produksi topeng N95 otomatis nyadari produksi topeng N95 kanthi otomatis.
Iku utamané kalebu coil dipakani, irung Strip dipakani, topeng embossing, kuping daur ulang dipakani lan welding, topeng lempitan, topeng pinggiran sealing, nglereni topeng lan pangolahan liyane. Iki ngrampungake kabeh proses produksi saka bahan mentah nganti produk topeng.
Topeng sing diasilake nyaman, ora ana tekanan, efisiensi penyaringan sing apik lan pas kanggo bentuk rai.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept