Ngarep > Kabar > Warta Perusahaan

Desheng Company Team Building Kegiatan Ing Huangshan

2022-05-10

kegiatan bangunan tim perusahaan Desheng ing Huangshan.


Tantangan puncak 1865 meter. Nalika ngrasakake pemandangan alam sing apik banget, kita terus-terusan nantang awake dhewe. Ing proses climbing, kita bisa bebarengan minangka tim lan menehi play lengkap kanggo semangat Desheng!



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept