Ngarep > Produk > Mesin Majelis Otomatis > Rocker Ngalih Mesin Déwan Otomatis > KCD2 Rocker Ngalih Mesin Déwan otomatis
KCD2 Rocker Ngalih Mesin Déwan otomatis

KCD2 Rocker Ngalih Mesin Déwan otomatis

KCD2 Rocker Switch Automatic Assembly Machine ditrapake kanggo area produksi switch rocker, kanggo entuk pakan, ngumpul lan deteksi kanthi otomatis. We are pabrik teknologi dhuwur pengabdian dhéwé kanggo industri automation kanggo 12+ taun. Kita ngupayakake nyedhiyakake solusi otomatisasi sing apik lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan global. Desheng minangka produsen profesional KCD2 Rocker Switch Automatic Assembly Machine. Keahlian profesional ing manufaktur KCD2 Rocker Switch Automatic Assembly Machine wis diasah sajrone 12+ taun kepungkur.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Deskripsi Produk

KCD2 rocker switch mesin perakitan otomatis iki nduweni sistem kontrol PLC. Bisa feed lan ngumpul bahan kanthi otomatis. Mesin kasebut dilengkapi fungsi kanggo nambah lenga pelumas, ndeteksi anane komponen, kesinambungan lan ngurutake produk NG kanthi otomatis.

Kita wis kerja sama karo akeh perusahaan terkenal, kayata CHINT, DELIXI, Panasonic, Siemens, Marquardt, Havells, Salzer, lan perusahaan terkenal liyane. Produk lan layanan kita wis entuk pangenalan lan kapercayan luwih saka 500 pelanggan. Desheng ngupayakake dadi ahli lan panyedhiya layanan sing luar biasa ing industri otomatisasi.

Parameter Produk (Spesifikasi) Mesin Perakitan Otomatis Rocker Switch KCD2

Produktivitas:

20 ~ 30 pcs / min

Tekanan kerja:

0,5+-0,1 Mpa

sumber daya:

AC 220V / 50Hz

Mode panganan:

Feeders mangkok getar

ukuran:

Customized

Bobot:

Customized

Fitur Produk lan Aplikasi sakaKCD2 Rocker Ngalih Mesin Majelis Otomatis

Mesin iki ditrapake kanggo area produksi switch rocker, kanggo entuk pakan, ngumpul lan deteksi kanthi otomatis.

Detail Produk Mesin Perakitan Otomatis Rocker Switch KCD2

(1) Sistem kontrol PLC. Spring, kontak obah, tombol lan omah diwenehi feeder mangkuk lan dipasang kanthi otomatis.

(2) Mesin kasebut dilengkapi fungsi kanggo nambah minyak pelumas, ndeteksi bagean, terus-terusan lan ngurutake produk NG kanthi otomatis.

(3) pancacahan otomatis lan setelan output.

(4) Layar tutul, operasi prasaja lan safety.

(5) Stop weker otomatis yen ora normal, lan nampilake informasi sing ora normal.


Babagan awake dhewe

DESHENG minangka pabrikan berteknologi tinggi kanthi teknologi manufaktur peralatan cerdas otomatis lan hak properti intelektual independen. Wiwit 2009, DESHENG wis nyedhiyakake akeh peralatan cerdas otomatis kanggo ngalih industri piranti soket, industri relay, industri peralatan voltase rendah, industri elektronik presisi, industri onderdil mobil lan produk kontrol industri energi anyar. Produk kita diekspor menyang kabeh Asia, Eropa, Afrika lan Amerika Kidul, lan wis entuk pangenalan lan kapercayan luwih saka 500 pelanggan. Pelanggan kita kalebu Marquardt, Siemens, Phoenix, CHINT, DELIXI, Nader, LEEDARSON, DONGNAN, BULL, HAVELLS lan perusahaan terkenal liyane.

DESHENG wis netepake standar manufaktur kanthi kerjasama karo pimpinan industri. Saka desain, struktur, pengadaan komponen kanggo perakitan lan testing, kita tansah tindakake standar ketat lan terus nambah.

Tim profesional kita setya ing R&D lan perbaikan struktur, mesin, teknologi proses lan kontrol. Kita bisa rapet karo sampeyan kanggo mesthekake yen saben generasi peralatan bisa nambah pengalaman nggunakake lan bali investasi.

DESHENG ngupayakake dadi ahli lan panyedhiya layanan sing luar biasa ing bidang industri otomatisasi.

Yen sampeyan pengin nyadari produksi otomatis produk apa wae, aja ragu-ragu hubungi kita. Kita bakal ngatur lan nyedhiyakake mesin perakitan otomatis lan solusi sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing produksi mesin perakitan otomatis.

Proses Kerjasama
  • Evaluasi lan atur proposal adhedhasar conto, gambar, lan syarat teknis.

  • Customer konfirmasi proposal, lan kita nyedhiyani penawaran.

  • Mlebu kontrak

  • 3D modeling lan Manufaktur

  • Pangiriman, latihan lan layanan sawise-sales

KASUS PELANGGAN

Pameran

Klien kita

Sertifikat

FAQ

1. Where is your company located?

- Kutha Yueqing, provinsi Zhejiang.

Alamat rinci:

ZHEJIANG DESHENG INTELLIGENT EQUIPMENT TECH CO., LTD.

No.222 Wei Wu Road, Yueqing Economic Development Zone, Yueqing City, Zhejiang Province, China 325600

Katharina Xu, Mobile:+86-15157717628, E-mail:dszdh06@163.com


2. Pira regane Mesin Majelis Ngalih Tembok Otomatis iki? Mangga wenehi kutipan.

- Mesin wis disesuaikan, kita kudu ngevaluasi produk sampeyan sadurunge bisa menehi penawaran.


3. Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi kutipan?

- Mangga nyedhiyakake conto fisik, gambar 2D 3D, syarat teknis (kapasitas produksi, syarat penampilan ...).

Sawise nampa informasi kasebut, kita bakal ngevaluasi produk kasebut lan menehi proposal sajrone seminggu. Sawise konfirmasi, kita bakal ngirim kutipan.


4. Apa wektu pangiriman?

- Butuh 60-90 dina kerja.


5. Carane akeh bahan trialing sampeyan perlu kanggo testing mesin?

- Biasane kita kudu 3000-5000 pcs komponen kanggo testing mesin. Kanggo njamin operasi mesin sing stabil, kita butuh bahan sing cukup kanggo nguji mesin kanthi lengkap. Sawise testing rampung, kita bakal ngirim bali kabeh bahan karo mesin kanggo sampeyan.


6. Apa babar pisan kanggo peralatan?

- Garansi siji taun sawise pangiriman. (Ora kalebu suku cadang)


7. Kepiye babagan layanan sawise dodolan?

- Biasane sampeyan bisa mbukak mesin kanthi gampang miturut pandhuan lan pandhuan video. Yen sampeyan duwe masalah, sampeyan bisa ngubungi kita sawayah-wayah, lan kita bakal nyambung menyang mesin kanggo mriksa masalah kasebut lan mbantu sampeyan ngatasi.

Kita duwe pengalaman ing layanan sawise-sales jaban rangkah, lan kabeh biaya sawise-sales jaban rangkah kudu ditanggung dening customer dhewe.

Kirim Pitakonan

Hot Tags: KCD2 Rocker Switch Mesin Majelis Otomatis, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Custom made, Customized, Advanced, High quality, Newest, Quality, Price, Quotation

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept